1.000 € értékű extra támogatás az export képes fémipari cégeknek!
2019-06-03
Középpontban az 5G! A hannoveri vásárközpontban kerül megrendezésre a világ első kiállítása az 5G technológia jegyében.
2019-06-17
1.000 € értékű extra támogatás az export képes fémipari cégeknek!
2019-06-03
Középpontban az 5G! A hannoveri vásárközpontban kerül megrendezésre a világ első kiállítása az 5G technológia jegyében.
2019-06-17

TWENTY2X – Új show a digitális technológia jegyében

Twenty2X | digitalizációs szakvásár és üzleti esemény

Hannover. 2020 márciusára új show-val készül a Deutsche Messe. A hannoveri vásárközpontban megrendezésre kerülő kiállítás az IT technológiákra, valamint a KKV-k üzleti folyamatainak digitalizálásában betöltött szerepére fókuszál. Bemutatja majd – a szervezetük jövőbeni fenntarthatóságán dolgozó – IT vezetők és döntéshozók számára kulcsfontosságú alkalmazási területeket, lehetséges forgatókönyveket.

Nem bízzuk a véletlenre!
1.000 EUR értékű marketing és kommunikációs támogatást adunk minden hazai kiállítónknak!

Jelentkezzen az eseményre kiállítónak 2019.09.15-ig

A 3 napos rendezvénynek – március 17-19. – a 7-es és 8-as csarnok, valamint a Kongresszusi Központ fog helyet adni. A kiállítást és a hozzá tartozó konferenciát magába foglaló eseményt a Deutsche Messe AG szervezi partnerségben BITMi-vel (Német IT Szektorban Működő KKV-k Országos Szövetsége), az eco-val (Internetes Iparágak Szövetsége), a VOICE-szal (Német IT Felhasználók Szövetsége) és a BVDS-sel (Németországi Startup-ok Szövetsége).

A TWENTY2X egy új platform az IT szektor kis- és középvállalkozásainak, és elsősorban Németország, Ausztria és Svájc vállalkozásait célozza meg. A látogatói célközönség pedig a KKV-k és Startup-ok vezérigazgatói, IT-döntéshozói, valamint informatikai szakértők és tanácsadók.

“Célunk, segíteni a kis- és középvállalkozásokat a digitalizációhoz vezető úton, hogy naprakészek lehessenek az innovációk terén, és egyben jól pozícionáltak versenyképes üzleti környezetben.” – nyilatkozta Dr. Andreas Gruchow, a Deutsche Messe igazgatósági tagja. “A TWENTY2X egy új B2B  esemény, amely megadja a KKV-knak azt, amivel felkészülhetnek az előttük álló évekre: konkrét megoldásokat, modern technológiákat és a a legjobb gyakorlatokat, melyek segítségével megalapozott döntéseket hozhatnak.”

Erős partnerek a fedélzeten: BITMi, eco és VOICE.

A TWENTY2X konceptualizálásához és finomhangolásához a Deutsche Messe erős partnerekkel dolgozik együtt, melyek közül az egyik az IT szektor KKV-inek szövetsége (BITMi). A BITMi számára a TWENTY2X a legjobbkor kerül képbe lehetőséget adva a KKV-knek elérni célközönségüket vállalkozásuk fejlődésének jegyében. “Mint a KKV-méretű cégek legnagyobb szövetsége, örömmel fogadtuk az új show hírét, hiszen ez egy olyan értékesítési platform, ami csak és kizárólag a kis- és középvállalkozásokat célozza meg. Ezeknek a cégeknek a TWENTY2X az új lead-ek szerzésének hatékony eszköze lesz” -mondta Dr. Oliver Grün, a BITMi elnöke.

A TWENTY2X másik erős partnerét – az Internetes Iparág Szövetsége (eco) – képviselő Alexander Rabe álláspontja szerint az eco e.V. a webes és digitális tecnológiák piacfejlesztésének elkötelezettje. Az Internet elengedhetetlen feltétel a KKV-k üzleti tevékenységeinek korszerűsítéséhez. Biztosak vagyunk abban, hogy a digitális technológia jelentős szerepet játszik abban, hogy a kis- és középvállalkozások milyen hatékonysággal érik el potenciális nemzetközi piacukat. Ha törekszünk arra, hogy a német kkv-k lépést tudjanak tartani a gazdasággal, akkor elengedhetetlen bevezetni őket a digitális technológiák világába. Ezen okoból mi, mint Internetes Iparági Szövetség, teljes mértékben támogatjuk a kkv orientáltságú TWENTY2X show-t. Az esemény tökéletes színtere a szolgáltatói- és felhasználói cégek közötti networkingnek az új, közös munka szolgálatában.”

A TWENTY2X harmadik nagy partnere a Német IT Felhasználók Szövetsége (VOICE), úgy tekint az eseményre, mint új piactérre – kifejezetten kkv-k számára -, amely egyben tökéletes környezetet biztosít a résztvevőknek kapcsolatépítésre, információ- és tapasztalatcserére. “A tagok jelentősebb hányadát alkotó kkv-k találkozhatnak olyan vállalkozásokkal, melyek a korszerű technológiákat már sikeresen integrálták folyamataikba. Ezért meggyőződésünk, hogy a kiállítás mögött egy jó koncepció áll.” – fejtette ki Dr. Hans-Joachim Popp, a VOICE Operatív Bizottságának igazgatója.

A TWENTY2X: a kkv-k versenyképességéért

A német – állami tulajdonban lévő – KfW fejlesztési bank által, a közelmúltban végzett tanulmány szerint Németország kkv szektora elmaradott a digitalizáció terén, jelentős beruházásokat igényel a felzárkózás érdekében. 2015-től 2017-ig az ország 3,76 millió kkv-jának csupán 30%-a fektetett be új vagy továbbfejlesztett digitális technológiák bevezetésébe. A KfW szerint, komolyan fennáll annak a veszélye, hogy a kisebb cégek jelentősen lemaradnak az üzleti folyamatok modernizálása terén, ezzel rossz versenyhelyzetbe kényszerítve magukat.

A tanulmány keretében végzett felmérések szerint a kkv-k számára legfontosabb az ügyfelekkel és beszállítókkal használt kapcsolattartási csatornák digitalizációja (a válaszadók 56%-a szerint), az informatikai struktúrák korszerűsítése (38%), a munkafolyamatok átszervezése (25%), valamint a marketing és értékesítés újfajta megközelítései (25%). Ezekre a problémákra mind megoldást találnak a TWENTY2X-en.

A TWENTY2X a kulcsfontosságú technológiák új platformja

Az eseményen bemutatásra kerül minden olyan technológia, melyre a kkv-knak szükségük lehet digitális átalakulásukhoz. Tematikája kiterjed a kkv-k üzleti folyamataira és alkalmazásaira, az IT biztonsági megoldásokra, a szervezeti infrastruktúra működtetéséhez szükséges hardver- és szoftver komponensekre, valamint az új technológiákra is, mint például a virtuális valóságra.

A TWENTY2X 5 kiállítói kategóriát vonultat fel. Ezek közül az első a Business Management, amely az egyre komplexebb folyamatokra, egyre növekvő üzleti ütemre és az azonnali döntéshozatalra fókuszál. A kategória fő témái az adatkezelés, a big data, a mesterséges intelligencia, az üzleti szoftverek, mint például a CRM (ügyfélszolgálati menedzsment), az ECM (vállalati tartalomkezelés) és a ERP (vállalati erőforrás tervezés), valamint a felhő, vagy a szerver- és adattárolási technológiák.

A Security Solutions kategóriájában olyan megoldásokat mutatnak be, melyek segítenek a kkv-knak belső információik, ügyféladataik megvédésében, valamint a cyber támadások elleni védekezésben. Ide tartozó témák az IT infrastruktúra, veszélyes helyzetek kezelése, GDPR és blockchain.

A harmadik kategória a New Tech, a TWENTY2X workshopja. A látogatók itt megismerkedhetnek a legmodernebb technológiák és fejlesztések alkalmazásával. Megtudhatják például, hogyan használható az 5G a szállítmányozási szektorban, hogyan képes az AR/VR optimalizálni a termékfejlesztést és a karbantartási folyamatokat, és hogyan születnek a legújabb innovációk.

A negyedik kulcskategória a scale11 startup helyszín, amely a vállalkozást támogató ökoszisztémát modellezi. Kiváló platformot biztosít networkingre a startupok és kulcsfontosságú kkv-k, nagyobb vállalatok, befektetők, politikusok és médiaszervetek között. A scale11 a TWENTY2X egyedülálló platformja, mely elősegíti a teljesen eltérő szervezeti kultúrák közötti kapcsolatépítést.

A scale11 a Deutsche Messe és a németországi startupok szövetségének (BVDS) közös terméke, amely szilárd know-how-val és kiterjedt üzleti hálózattal rendelkezik.

A generációs különbségek, folyamat innovációk és egyre növekvő diverzitás okán a kkv-k számára komoly kihívást jelent alkalmazkodni a folyamatosan változó munkaerő piachoz. A TWENTY2X-re ellátogatók ezekre a problémákra is megoldást találnak a New Work kategória területén. A technológia-központú megoldások mellett a kategória tematikája kiterjed a szervezeti folyamatokra és a vállalati kultúra kérdéseire is.

A TWENTY2X speciális program elemekkel várja a közigazgatási-, future mobility és a pénzügyi szolgáltatások szektorából érkezőket.

A 2020 márciusában debütáló új kiállítás a fent említett témakörök kiállítási területeivel, egy átfogó konferencia programmal, workshopokkal és interaktív kapcsolatépítési lehetőségekkel várja az érdeklődőket.  

Magyarországi hivatalos kiállítási képviseletként forduljon hozzánk bizalommal. Felmerülő kérdése, kérése esetén állunk szíves rendelkezésére!

További információ a kiállításról a kiállítás hivatalos weboldalán (angol vagy német nyelven): https://www.twenty2x.de/home

    Kérdése van? Szeretné ha visszahívnánk?

    Írjon nekünk az alábbi űrlapon keresztül, és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!