EMO Hannover 2023 - fémipari szakvásár sajtótájékoztató 2023.05.23 Budapest - Hannoverkiallitas.hu
EMO-Hannover World Tour 2023 sajtótájékoztató – Budapest
2023-06-01
Energizing a sustainable industry
Klímasemleges megoldások az ipar számára
2023-11-06
EMO Hannover 2023 - fémipari szakvásár sajtótájékoztató 2023.05.23 Budapest - Hannoverkiallitas.hu
EMO-Hannover World Tour 2023 sajtótájékoztató – Budapest
2023-06-01
Energizing a sustainable industry
Klímasemleges megoldások az ipar számára
2023-11-06

Szakmai utazás és szállás infók EMO 2023

Utazzon velünk a fémipar és a gyártástechnológia legjelentősebb eseményére Hannoverbe!

EMO Hannover 2023. Szeptember 18-23.

Az EMO-Hannover a világ vezető fémipari és gyártástechnológiai szakvására. Legyen részese Ön is! Jelezze utazási szándékát még ma!

Büszkék vagyunk rá, hogy idén 2 magyar kiállító már biztosan ott lesz a vásáron. Az NCT Ipari Elektronikai Zrt. és az Esztergomi Szerszámgépgyár Kft. (Strigon) is. Utastársainkkal mindkét kiállító standját meglátogatjuk!

Utazzon velünk! Utazzon Önhöz hasonló szakemberekkel Hannoverbe, Európa első számú fémipari eseményére!

Nem érdemes halogatnia a döntést, mert az idei esemény után legközelebb csak 2025-ben lesz EMO-Hannover kiállítás! Tehát, ha nem akar 2025-ig várni, akkor érdemes jelentkeznie az utazásra még ma!

A kiállításról részletes információkat magyar nyelven ide kattintva olvashat.  Illetve angolul és németül a kiállítás hivatalos oldalán itt is.

Néhány ok, amiért érdemes velünk utaznia!

Az EMO-Hannover szakvásár meglátogatását szeretnénk számos hasznos, érdekes és remélhetőleg jövedelmező szakmai programmal kiegészíteni. A szakmai programok szervezése jelenleg még folyamatban van, ezért konkrétumokat még nem, de a terveinket már meg tudjuk Önnel osztani. Ha úgy érzi, hogy szívesen venne részt a szakmai utazáson velünk, akkor kérem jelezze felénk előzetes részvételi szándékát az oldal alján található kapcsolati űrlap kitöltésével.

A visszajelzés semmilyen kötelezettséggel nem jár az Ön számára!

Tervezett szakmai programok:


- A vásár első napján a VDW (Német Szerszámgépgyártók Szövetségének) képviselője fogadja a szakmai delegációt a vásár területen egy külön teremben. Itt lehetőség lesz pár szót váltani a szövetség képviselőivel. 

- Lesz szervezett kiállítás bejárás, a legérdekesebb, leginnovatívabb kiállítók standjait járjuk végig - kb. 2 órában - egy az EMO által biztosított szakmai idegenvezető segítségével.

- Közösen meglátogatjuk a hazai kiállítók standjait.  

- Bízunk benne, nem lesz akadálya annak, hogy a vásáron vagy egy vacsora keretében találkozhassunk a berlini magyar nagykövetség tisztségviselőivel, akik rengeteg segítséget tudnak nyújtani a német piac iránt érdeklődő hazai vállalatok számára.

- Szeretnénk egy, vagy akár több hannoveri vagy Hannover környéki gyárat, gyártó üzemet is meglátogatni. Az előzetesen regisztrált utasok érdeklődése alapján fogjuk megkeresni ezen cégeket.  

- Terveink szerint ellátogatunk a hannoveri kereskedelmi és iparkamarába is, ahol hasznos információkat kapunk a régióban működő vállalatokról, az export lehetőségekről és az üzleti partnertalálkozó eseményekről.

- Üzletember találkozók szervezését is szeretnénk lebonyolítani, ahol német és más nemzetközi cégekkel lesz lehetőségük a velünk utazóknak tárgyalni. Ebben reméljük segítségünkre lesz a European Enterprise Network hálózata is.

- Más, szomszédos országok hasonlói üzleti delegációival is szeretnénk közös eseményt szervezni, ahol Önökhöz hasonló, de nem magyarországi székhelyű cégekkel tudnak beszélgetni, kapcsolatokat építeni.


A sok szakmai program mellett lesz lehetőség a kikapcsolódásra is!

- Lesz természetesen városnézés, igény szerint idegenvezető segítségével.

- Ellátogatunk a város leghíresebb éttermébe, a Brauhaus Ernst August-ba ami nem csak egy tradicionális étterem és a leghíresebb is Hannoverben, de egy sörfőzde is egyben. Garantálhatjuk, hogy sem finom sörökben, sem ropogós csülökben sem lesz hiány.

- Részt veszünk az egyik legnagyobb, nemzetközi kiállító a BECKHOFF "stand partiján" a kiállítási nap zárását követően. Ez az egyik legkötetlenebb networking lehetőség a vásár ideje alatt.

Szakmai programokon való részvétel

Szkamai program infó:
A szakmai programot igyekszünk a jelentkező résztvevők igényeinek megfelelően alakítani. Illetve lehetnek olyan programok, a fentebb felsoroltak között, amelynek a megszervezése egy bizonyos létszám alatt nem megvalósítható. Ilyen esetben igyekszünk ezen programokat más, a résztvevők számára érdekes és értékes programokkal helyettesíteni.
Mit tartalmaz a részvételi díj
A részvételi díj tartalmazza a következőket: - Többnapos belépőjegyet az EMO-Hannover szakvásárra - A kiállítás szakmai idegenvezetővel történő kb. 2 órás bejárását - Részvételt a közös vacsorán, beleértve az étel és ital fogyasztást is! - Magyar standok közös meglátogatását - Üzletember találkozók szervezését - Hannoveri városnézést
Részvételi díj:
A szakmai programokon való részvétel díja 450 € + Áfa

Hannoveri szállás ajánlatok

 

Hannover városa önmagában izgalmas, a vásári programot követően mindenképpen megéri körbenézni a városban. A hannoveri szálláshelyek elsődleges vendégei a vásárokra érkező vendégek, így a városban mindenféle árkategóriában lehet szállást találni. Érdemes azonban a szálláshelyet már jóval a vásár előtt lefoglalni, nem csak azért mert hamar elfogynak a szabad szobák, hanem azért is, mert a vásár időpontjához közeledve, meredeken emelkednek az árak. Az alábbiakban két opciót is ajánlunk.

Kinek ajánljuk ezt az utazást? 
Elsősorban azoknak, akik kifejezetten a városban szeretnének megszállni, és fontos nekik, hogy a vásárközpontot könnyen és kényelmesen elérjék akár gyalog, akár tömegközlekedéssel. Ideális azon utazóknak akik repülővel, vagy vonattal érkeznek a városba. 

4* Business szállás részletek

Szálloda infó
A szálloda 2 km-re van Altwarmbuchener See térségétől, továbbá tartalmaz allergiamentes szobákat és éttermet. Az ingatlan a Lahe körzetben helyezkedik el, közel az A2 Center területéhez. Ettől a hoteltől továbbá 4 km-re van a Hannoveri Orvosi Egyetem. A szálloda körülbelül 15 percnyi autóútra található a Langenhagen repülőtértől. Minden szobában íróasztal, kávé/teafőző és síkképernyős műholdas TV, valamint külön WC és zuhanyzó állnak rendelkezésre. Minden hálószobában párnák és telt párnák találhatók. Vezeték nélküli internet ingyen elérhető a szállás területén. A helyszínen található privát parkoló 12 € / nap.
Szálloda ár:
Egyágyas szoba: 383 € / éjszaka / szoba. (Csak szeptember 18-20 között foglalható, min. 2 éjszakára)

Egyszerű, de praktikus szállás. Hannover camp

Szállás infó
A Hannoverben található Hannover Messe Camp szálláshelye a Hannoveri Vásárközponttól 8 perces, az Expo Plaza Hannover kiállítási központtól pedig 9 perces sétával érhető el. A TUI Arena sportcsarnok 1 km- re helyezkedik el, míg a Maschsee tó 6 km-re fekszik a szálláshelytől. A szálláshelyen közös fürdőszobák állnak rendelkezésre. A Hannoveri Kongresszusi Központ 7 km-re érhető el, míg a hannoveri állatkert (Zoo Hannover) 8 km-re látogatható. A legközelebbi repülőtér a 17 km-re található, hannoveri repülőtér. A mobil szobák általában két egyszemélyes ággyal, éjjeli szekrénnyel , mini hűtővel és Wifi-vel vannak felszerelve. A Zuhanyzó/Wc és a konyha ( kültéri) közös használatú. Parkolás térítés ellenében van, a wifi ingyenes. Ágyneműt és törölközőt vinni kell!
Szállás ár:
Kétágyas vagy egyágyas mobil szoba: 239 € / éjszaka Reggeli ( 2 db zsemle, felvágott, főtt tojás, vaj, Nutella, narancslé, kávé( előre meg kell rendelni) : 14,50 / Fő / reggeli Takarítás díja: 20 € / alkalom / szoba

Hannoveren kívüli, kedvezőbb árú szállás opciók

Hannover városában a szálláshelyek csak igen korlátozottan érhetők el egy-egy vásár ideje alatt, viszont a környező kisebb településekről nagyon könnyen és gyorsan elérhető a vásárközpont. Ezeken a településeken a szálláslehetőségek sokkal megfizethetőbbek, ezért ajánlunk ezekből is néhányat. 

Kinek ajánljuk ezeket a szállásokat?

Ezt az utazási formát elsősorban azoknak, akik személygépkocsival terveznek Hannoverbe utazni és így a szállás a kiállítás közti közlekedés nem okoz problémát. 

3* szálloda Wolfsburgban

Szálloda infó:
A szálloda Wolfsburgban, a Fallersleben-kastély közelében található. A helyszínen csekély térítés ellenében magánparkoló vehető igénybe. Minden szobában TV és saját fürdőszoba áll rendelkezésre. A szállás ingyenes wifit kínál. A wolfsburgi Művészeti Múzeum 3,3 km-re, míg a Phæno kísérleti park 3,9 km-re található a Novum Hotel Strijewski épületétől. A legközelebbi repülőtér Hannover repülőtere, mely 71 km-re fekszik.
Ár:
Kétágyas szoba reggelivel: 181 € / éjszaka

3* szálloda Königslutterben

Szálloda infó:
A 3 csillagos szálloda Königslutter városban helyezkedik el, az A2-es autópálya közelében. A csendes helyen elhelyezkedő szálloda úszómedencével, kis fitnesz teremmel, finn szaunával várja vendégeit. A szobák mindegyike modern bútorokkal berendezett és saját fürdőszobával rendelkezik.
Ár:
Kétágyas szoba, félpanzióval (reggeli és vacsora): 181 € / éjszaka Egyágyas szoba:, félpanzióval (reggeli és vacsora): 142 € / éjszaka Mindkét szállás opció csak szeptember 18-20 között foglalható, min. 2 éjszakára.

Utazási opciók

A fenti szállások nem tartalmaznak utazást. A résztvevőknek lehetőségük van az alábbi módokon is eljutniuk Hannoverbe:

Személyautó: 

  • A legegyszerűbb módja a vásár meglátogatásának. A hannoveri vásárközpont Budapesttől kb. 1.000 km-re található Szlovákián és Csehországon keresztül vezető úton. 

Vonat: 

  • Budapestről átszállás nélkül nem, de 1 átszállással már el lehet jutni Hannoverbe. A Railjet és ICE vonatokkal nagyon kényelmesen és költséghatékonyan el lehet jutni a vásárokra.

Repülő: 

  • Jelenleg nincs közvetlen Budapest-Hannover járat, ezért csak átszállással lehet Hannoverbe repülni. A Hannoveri repülőjegy árak a vásárok ideje alatt általában magasabbak.

Repülő + vonat: 

  • Berlinbe elég sűrűn indul közvetlen Budapesti járat is. Berlinből pedig az ICE vonatokkal 1-2 óra alatt Hannoverben lehet lenni. Talán ez a leggyorsabb módja a vásárok meglátogatásának. 

 

Amennyiben igényli, utazási irodai partnerünk tud segíteni az utazás megszervezésében is! Kérje kollégánk segítségét. 

FONTOS INFORMÁCIÓK!

A fenti áraktól való eltérés a konkrét időpont és az igények szerint változhat, ezt minden esetben a visszaigazoláskor, természetesen a fizetés előtt közöljük. Az EUR-ban megadott árakat a fizetéskor érvényes MKB árfolyamon HUF-ban számlázzuk. A foglalásokat a szabad helyek függvényében tudjuk visszaigazolni. A szállodák az árváltoztatás jogát fenntartják.

Az utazásokat az Anga Business Travel, hivatalos, engedélyekkel rendelkező utazási iroda partnerünk szervezi!

A fentiekben felsorolt szállásajánlatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek hivatalos ajánlatnak! 

Jelentkezési határidő: 2023. augusztus 10.

Jelezze felénk utazási szándékát!

 

Az alábbi űrlap kitöltésével jelezheti felénk Ön és kollégái utazási szándékát. Az űrlap kitöltése nem jár semmiféle kötelezettséggel, sem az Ön számára sem az utazás szervezője számára. Kollégánk elküldi Önnek a személyre szabott kalkulációt, amelyet ezt követően rendelhet meg. Amennyiben nem szeretné igénybevenni az ajánlatban elküldött utazást, egyszerűen csak jelezze felénk, hogy nem kíván utazni. 

A jelentkezési határidő augusztus 10. A konkrét utazási ajánlatokat a beérkezést követő pár napon belül megküldjük a jelentkezőknek!