Twenty2X | digitalizációs szakvásár és üzleti esemény
TWENTY2X – Új show a digitális technológia jegyében
2019-06-09
Hannover Messe 2019 after show infografika
Hannover Messe 2019 after show infógrafika
2019-08-17
Twenty2X | digitalizációs szakvásár és üzleti esemény
TWENTY2X – Új show a digitális technológia jegyében
2019-06-09
Hannover Messe 2019 after show infografika
Hannover Messe 2019 after show infógrafika
2019-08-17

Középpontban az 5G! A hannoveri vásárközpontban kerül megrendezésre a világ első kiállítása az 5G technológia jegyében.

5G Arena, Halle 16, Stand D38

A Deutsche Messe AG egy újabb “kvantumugrásával” – a mobil adatforgalom felé – erősíti tovább vezető pocítióját, mint a jövő technológiáinak kulcsfontosságú platformja a világon elsőként teljes 5G lefedettséggel. A vállalat tervei között szerepel 100 hektáros kiállítási komplexumának fokozatos átalakítása egy innovatív, multifunkcionális campusszá, amely alkalmas a valósidejű 5G használat vizsgáló intézményeként funkcionálni az év 365 napján. A DMAG továbbá egy új, 5G témájú kiállítással is bővíti portfolióját. Az 5G CMM Expo 2020 őszén debütál majd.

A “Smart Venue” (okos helyszín) projektjével a Deutsche Messe 5G iránti elkötelezetségét egy teljesen új szintre emeli. A vállalat célja az új 5G szabvány mielőbbi kiterjesztése az összes kiállítási csarnokában, és szabadtéri helyszínein. Állandó 5G hozzáférésével a hannoveri vásárközpont képes lesz az 5G-alapú applikációk azonnali tesztelésére, az innovációk bemutatására a szektor számos ágazatából, beleértve az ipari gyártást, a mobilitást, a logisztikát, a Smart City technológiát és az egészségügyet.

“Az 5G az üzleti világ és a társadalom folyamatos digitalizációjának kulcsfontosságú technológiája, hiszen csak az 5G segítségével válhat a fogyasztói internet ipari internetté.”

Dr. Jochen Köckler a Deutsche Messe AG igazgatótanácsának elnöke

A világ első 5G kiállítása: 5G CMM Expo

A Deutsche Messe és az 5G technológia találkozása egy új kerekedelmi és konferencia esemény keretein belül teljesedik ki. Ez lesz az 5G CMM Expo. Az expo évente kerül majd megrendezésre az 5G technológia világelső eseményeként.

Az 5G CMM Expo 2020 őszén nyitja meg előszőr kapuit. A kiállítás és konferencia a technológia teljes spektrumát lefedi majd, használatát gyakorlatban is bemutatva az ipar és a gazdaság különbőző szektoraiban.

Felhő, mobil platformok, rendszerintegráció, alkalmazásszoftver és informatikai biztonság technológia, kommunikációs technológia, mobilgépek automatizálási technológiája beágyazott rendszerek és mobil alkalmazások. Ezen területeknek kínálnak új, teljes körű hardveres, szoftveres és szolgáltatásbeli megoldásokat a kiállítók. A szervezők a kiállításra látogatókat az ipar szinte minden területéről várják az eseményre. Többek között az autóipar és az autóipari alvállalkozó ipar, a logisztika, az intelligens város megoldások, az energiaipar, az épületautomatizálás, a biztonság technológia , mezőgazdasági technológia, e-kereskedelem, egészségügyi ellátás, élelmiszeripar, építőipari gépek, textilipar, vegyipar és gyógyszeripar műszaki szakemberei, döntéshozói alkotják majd a látogatói célcsoportot a szervezők szerint. Sokféleségük egy pontban találkozik, mégpedig hogy új megoldásokat találjanak munkafolyamataikra az 5G technológia által.

„A Smart Venue projekt és az 5G CMM Expo azt mutatja, hogy a Deutsche Messe AG az 5G technológia és digitális átalakulás zászlós hajója az ipari szektorban és közszférában egyaránt.” – Köckler

Magyarországi hivatalos kiállítási kéviseletként forduljon hozzánk bizalommal. Felmerülő kérdése, kérése esetén állunk szíves rendelkezésére!

További információ a kiállításról a kiállítás hivatalos weboldalán (angol vagy német nyelven):
https://www.5gcmm.com/

    Kérdése van? Szeretné ha visszahívnánk?

    Írjon nekünk az alábbi űrlapon keresztül, és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!