EMO 2019 sajtótájékoztató – Budapest
2019-05-24
Twenty2X | digitalizációs szakvásár és üzleti esemény
TWENTY2X – Új show a digitális technológia jegyében
2019-06-09
EMO 2019 sajtótájékoztató – Budapest
2019-05-24
Twenty2X | digitalizációs szakvásár és üzleti esemény
TWENTY2X – Új show a digitális technológia jegyében
2019-06-09

1.000 € értékű extra támogatás az export képes fémipari cégeknek!

EMO 2019. Szeptember 16-21.

Csatlakozzon a sikeres magyar kiállítóinkhoz az NCT Kft-hez és a Strigon / Esztergomi szerszámgépgyár-hoz! Ők már részesei lesznek a 2019-es hannoveri EMO kiállításnak. Bővítse Ön is nemzetközi ügyfélkörét, lépjen ki a nemzetközi piacra! Ne várjon 2023-ig a következő hannoveri EMO-ra, mutassa be cégét még az idei évben!

Jelentkezzen az EMO Hannover 2019-es Fémipari kiállításra 2019. június 30-ig, és biztosítsa be kiállítása sikerét! A vásár hivatalos magyarországi képviselete 1.000 EUR értékű szolgáltatáscsomaggal segíti a határidő előtt jelentkező vállalkozások sikeres megjelenését az EMO-n. A szolgáltatással egyedi, az Ön igényeire szabott segítséget nyújtunk, hogy részvételéből a maximumot hozhassa ki.

Az alábbi szolgáltatásokkal járulunk hozzá a hannoveri sikertörténethez:

- Kiállításfelkészítés
Ha Ön első alkalommal állít ki nemzetközi kiállításon, akkor segítünk a felkészülésben a regisztrációtól a hazaérkezésig. Elmondjuk, hogyan érdemes rákészülni egy ilyen nagy horderejű eseményre a maximális siker érdekében.

- Megjelenés szervezése
Nem tudja, hogyan jelenjen meg a kiállításon? Mekkora standdal, helyileg hol? Normál, sarok vagy sziget standdal? Milyen kiállítási standot kellene építeni? Mi segítünk a stand megtalálásában és segítünk a legizgalmasabb stand kialakításában is.

- Ügyintézés:
Nincs ideje vagy tapasztalata a kiállítással kapcsolatos elintéznivalókra? Levesszük az Ön válláról a terhet. Elintézzük a gyártásokat, a szállítókat, feltöltjük a céges profilját a kiállítás honlapjára és applikációjába. Keresünk nyomdát, fotóst és mindent amire szüksége lehet. Sőt még az utazásban és szállás foglalásban is segítünk Önnek!

- Marketingkommunikációs feladatok:
Felkészítjük Önt, honlapját és marketing eszközeit a kiállításra. Segítünk meghatározni, hogy mi legyen az üzenet, mely terméket hogyan mutasson meg a nemzetközi közönségnek annak érdekében, hogy maximalizálni tudja az érdeklődők számát a vásáron.

Ha termékükkel / szolgáltatásukkal nemzetközi piacra lépnének, ha szeretnének egyszerre több ezer potenciális megrendelő, üzleti partner látószögébe kerülni, versenytársaival szemben ezzel óriási előnyt szerezni, és nem akarnak további 4 évet várni,  akkor Önnek és vállalkozásának a 2019-es EMO-n a helye!

Ha a fentiek felkeltették érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal! Az EMO kiállításról angol és német nyelvű bővebb információért keresse fel a kiállítás hivatalos honlapját:  https://www.emo-hannover.de/home

    Kérdése van? Szeretné ha visszahívnánk?

    Írjon nekünk az alábbi űrlapon keresztül, és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!