EMO Budapest 2019
Utazzon velünk az EMO-ra! Legyen részese Európa legnagyobb fémipari kiállításának!
2019-05-24
1.000 € értékű extra támogatás az export képes fémipari cégeknek!
2019-06-03
EMO Budapest 2019
Utazzon velünk az EMO-ra! Legyen részese Európa legnagyobb fémipari kiállításának!
2019-05-24
1.000 € értékű extra támogatás az export képes fémipari cégeknek!
2019-06-03

EMO 2019 sajtótájékoztató – Budapest

EMO 2019. Szeptember 16-21.

2019. május 21-én, 11 órakor került megrendezésre a világelső fémipari kiállítás, az EMO első hazai sajtótájékoztatója Budapesten, a Prestige Hotelben.
Az eseményt Wolf Erik nyitotta, a Deutsche Messe AG hivatalos magyarországi képviselője.  
Az első előadó, Christoph Miller az EMO vásárigazgatója volt, aki az EMO szerepéről beszélt a nemzetközi gazdaságban és fémiparban. Természetesen külön hangsúlyt fektetve Magyarország szerepére a szektorban. 
Michael Rose, a Deutsche Messe AG Protokoll és rendezvényszervezési igazgatója, pedig kiegészítette Miller előadását az EMO és DMAG együttműködésének eredményességével. Beszámolt arról, hogy a két évente megrendezésre kerülő kiállítás egyre nagyobb tömegeket vonz, és válik a trendek kulcsfontosságú eseményévé. Hasonló sikerek várhatók tehát idén is a szeptemberi kiállításon. 

Az EMO-t képviselő német kollégák után a magyar előadókra került a sor. Az EMO két magyarországi kiállítója is szót kapott az eseményen. Előbb Szabó Zoltán, az esztergomi Strigon Kft. ügyvezető igazgatója, majd Póka Gergely, az NCT Kft. kereskedelmi igazgatója számoltak be az EMO-n szerzett tapasztalataikról. Mindketten egyetértettek abban, hogy azon cégek, melyek részt vesznek egy ilyen monumentális ipari kiállításon/üzleti eseményen, lehetőségek tárházát nyitják meg vállalkozásuk előtt, mind kapcsolatépítés, mind új megbízások terén. Ezt mi sem igazolja jobban, mint hogy az NCT Kft. és a Strigon Kft. sem első alkalommal vesz részt idén szeptemberben a Hannoveri EMO kiállításon. 

A konferenciát Wolf Erik zárta. Ezután a sajtó képviselőinek lehetősége nyílt interjút kérni Mr. Miller-től és Mr. Rose-tól. Az esemény végén különféle finomságokat szolgáltak fel a vendégeknek, és közben lehetőség nyílt további kötetlen hangulatú beszélgetésre. 

Ezúton is köszönjük mindenkinek, aki megtisztelt minket jelenlétével, és reméljük, hogy a legközelebbi sajtóeseményünkön is találkozunk!

 

Ha Ön is első kézből értesülne a fémipar legújabb innovációiról, megismerné az új gyártástrendeket látogasson el az EMO-ra 2019 szeptember 16 és 21 között. 

Magyarországi képviseletként csoportos utazást szervezünk az eseményre. Erről bővebben itt olvashat. 

    Foglalja le helyét az utazásra MOST!

    Amennyiben nem szeretne lemaradni a kiállítás meglátogatásáról, akkor töltse ki az alábbi kapcsolat felvételi űrlapot és jelezze felénk érdeklődését.

    Az alábbi űrlap kitöltése és az érdeklődés nem jár semmiféle kötelezettség vállalással!

    Válassza ki az utazás típusát: