EMO Hannover 2019
EMO-Hannover 2019 előzetes
2019-05-22
EMO 2019 sajtótájékoztató – Budapest
2019-05-24
EMO Hannover 2019
EMO-Hannover 2019 előzetes
2019-05-22
EMO 2019 sajtótájékoztató – Budapest
2019-05-24

Utazzon velünk az EMO-ra! Legyen részese Európa legnagyobb fémipari kiállításának!

EMO Budapest 2019

EMO Hannover 2019. Szeptember 16-21.

Utazzon velünk a fémipar legjelentősebb eseményére Hannoverbe!
Hivatalos magyarországi képviseletként, csoportos utazást szervezünk az EMO Hannover kiállításra, melyre várjuk az Ön jelentkezését is. Az alábbiakban találja utazási ajánlatainkat. Ha bármelyik ajánlatunk felkeltette érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal a további részletekért. Akkor is számíthat ránk, ha egyénileg szeretne utazni és akár a szállással akár az utazással (repülő, vonat, busz) akár a jegyvásárlással kapcsolatosan segíthetünk Önnek. 


Látogasson velünk Hannoverbe, Európa első számú fémipari eseményére!

Szeptember 16-án ismét megnyitja kapuit az EMO Hannover, Európa első számú fémipari szakkiállítása és üzleti eseménye, melyet 2-2-4 évente rendeznek meg Hannoverben. A 2017-es évben több, mint 2.200 német és nemzetközi kiállító mutatta be termékeit, szolgáltatásait és innovációit. 130.000 nemzetközi szakmai látogatónak a kiállítás 6 napja alatt, 17 pavilonban összesen több mint 180.000 nm-en. A 2019-es vásár is hasonló érdeklődésre számíthat. Legyen részese Ön is!

Büszkék vagyunk rá, hogy idén 2 magyar kiállító is megjelenik a vásáron. Az NCT Ipari Elektronikai Kft. és az Esztergomi Szerszámgépgyár Kft. is.  Utastársainkkal mindkét kiállító standját meglátogatjuk!

Fontos infó, hogy az idei után legközelebb EMO kiállítás Hannover csak 2023-ban lesz!

Tehát aki nem akar 2023-ig várni a legközelebbi EMO Hannover kiállításra azoknak érdemes ellátogatniuk az idei vásárra.

A kiállításról részletes információkat magyar nyelven ide kattintva olvashat.  Illetve angolul és németül a kiállítás hivatalos oldalán itt is.

“Business” utazás repülővel kényelmesen

Hannover Kiállítás utazás

A "Business" utazás egy kényelmes, repülős, kiscsoportos  (4-20 fő) utazást jelent budapesti indulással. 

Kinek ajánljuk ezt az utazást? 
Ezt az utazási formát elsősorban üzletembereknek, cégvezetőknek, középvezetőknek, értékesítőknek és beszerzőknek javasoljuk, illetve azoknak, akik konkrét üzleti szándékkal érkeznek az EMO-Hannover-re. A csoportos utazás előnye, hogy a hasonló iparágból érkező utasok gyakran alakítanak ki egymás között új üzleti kapcsolatokat. Az ilyen kiscsoportos üzleti utak tehát remek kapcsolatépítő események is egyben. 



Utazási opciók: 
Lehetőség van a "Business Light" (2 nap, 1 éjszaka) vagy a "Business Extra" (3 nap, 2 éjszaka) utazásra is.  Lehetőség van a  csomagoktól eltérő hosszúságú és tartalmú utazásra is továbbá repülő helyett vonattal, busszal vagy akár egyénileg is kiutazni Hannoverbe. Utazási partnerünk, minden igényre kínál kényelmes és kompromisszum mentes megoldást. 

"Business Light" utazás részletei:

Hannover kiállítás utazás repülővel Business utazásKora reggel indulunk Budapestről, hogy minél több időt tudjunk tölteni a vásár területen még aznap. Sajnos a reggeli órákban nincsen direkt repülőjárat Hannoverbe ezért valamely nagyobb európai (jellemzően német) reptéren át kell szállni. A hannoveri reptérről transzfer viszi az utasokat egyenesen a kiállítási területre. A majdnem egész napos vásárlátogatás után szervezett transzferrel megyünk a szállodába. Igény szerint az esti órákban lehetőség van egy rövid városnézésre és utána egy közös vacsorára is. Másnap a reggeli után szervezett transzferrel megyünk ki a vásárterületre, ahol a résztvevőknek egy teljes nap áll a rendelkezésükre, hogy bejárják a kiállítást. A repülőgép indulási időpontjának függvényében ha van rá idő és igény akkor közös vacsorával zárjuk a napot, majd a késői órában érkezünk vissza Budapestre. 

A "Business Light" utazás várható költsége: 194.990 Ft. / Fő-től*

Mit tartalmaz az ár: 
- Budapest-Hannover-Budapest repülőjegyet menetrend szerinti járaton
- egy éjszaka szállást 3* vagy 4*-os szállodában reggelivel (Hannoverben vagy Hannover és a kiállítási terület vonzáskörzetében)
- az egész eseményre érvényes többnapos belépőjegyet 
- Összes transzfert a repülőtér-kiállítási terület-szálloda között.

Az egyéb lehetőségekről, vacsora, városlátogatás és budapesti transzfer érdeklődjön nálunk. 

"Business Extra" utazás részletei:

Hannover kiállítás egyéni utazás repülővel

Ez az utazás megegyezik a "Business Light" csomaggal annyi különbséggel, hogy már előző este érkezünk meg Hannoverbe és így az utasoknak lehetőségük van kipihenni az utazás fáradalmait a szállodában az egész napos kiállítás látogatást megelőzően. Különbség még, hogy az utolsó (3.) napon nem az esti órákban indulunk vissza hanem késő délután.

Annyi további előnye is van a "Business Extra" utazásnak és az előző napi érkezésnek, hogy Budapestről a Wizz Air a kora délutáni órákban indít közvetlen járatot Hannoverbe négy alkalommal egy héten. Ugyan így délután van visszafelé is járat kettő nappal később. Átszállással a repülő út összesen jellemzően 3-4 óra , átszállás nélkül viszont csak 1:40 óra. 
További opció, hogy aki szeretné, további napokkal hosszabbíthatja meg az utazást, ha számára a 2 nap nem elegenő a kiállítás megtekintésére. 

A "Business Extra" utazás várható költsége:  249.990 Ft / Fő-től*

Mit tartalmaz az ár: 
- Budapest-Hannover-Budapest repülőjegyet menetrend szerinti járaton
- két éjszaka szállást 3* vagy 4*-os szállodában reggelivel (Hannoverben vagy Hannover és a kiállítási terület vonzáskörzetében)
- az egész eseményre érvényes többnapos belépőjegyet 
- Összes transzfert a repülőtér-kiállítási terület-szálloda között. 

Az egyéb lehetőségekről, vacsora, városlátogatás és budapesti transzfer érdeklődjön nálunk. 

“Fapados” utazás busszal, költséghatékonyan

Hannover kiállítás utazás buszos utazás fapados utazásA "Fapados" utazás egy instant és költséghatékony módja az EMO Hannover kiállítás megtekintésének. Azért hoztuk létre ezt a fajta elérhető árú utazást, mert szeretnénk segíteni a hazai kisvállalkozások alkalmazottainak, a fémipari szakembereknek és a diákoknak, hogy saját szemükkel tapasztalhassák meg a fémipar jövőjét és hogy inspirálódhassanak és itthon hasznosíthassák a kiállításon látottakat. 


Kinek ajánljuk ezt az utazást?
 
Ezt az utazási formát elsősorban fémipari szakemberek, diákok, nyugdíjasok, számára ajánljuk, akik szeretnének betekintést nyerni a fémipar jövőjébe, akik szeretnék megismerni a legújabb fémipari megoldásokat, fémmegmunkálási és gyártási technológiákat az iparági trendeket.

 

"Fapados Light" buszos utazás részletei:

Az esti órákban találkozunk Budapesten a város egyik könnyen megközelíthető csomópontjában, jellemzően a Keleti vagy a Nyugati pályaudvar parkolójában. Lehetőség van az M1-es autópálya mentén is a fel illetve a leszállásra (Tatabánya, Győr, Mosonmagyaróvár) Az éjszaka utazással és pihenéssel telik. A modern és kényelmes (8-10-20-40 fős) autóbuszon remélhetőleg senki nem panaszkodik majd a hosszú útra. A reggeli órákban érkezünk meg Hannoverbe ahol igény szerint egy gyors reggelizést követően egyből a kiállítási területre megyünk. Az utasoknak egész napjuk van megtekinteni a kiállítást. A nap végén egy rövid buszos városnézést illetve igény szerint egy közös vacsorát követően indulunk vissza Budapestre, ahova a kora reggeli órákban érkezünk vissza.

Utazás díja: 64.990 Ft / Fő-től**

Mit tartalmaz az ár: 

- Buszos utazást Budapest-Hannover-Budapest útvonalon
- Egy napos belépőjegyet az EMO-Hannover kiállításra
- Buszos városnézést Hannoverben

Az ár nem tartalmaz szállást, sem ellátást!

 

"Fapados Extra" buszos utazás részletei:

Bizonyos létszámtól függően (8 fő felett) lehetőség van több napos buszos utazásra is. Tehát baráti társaságok, kollégák választhatják az vásárlátogatásnak ezt a kibővített, kényelmesebb módját is. Egyéni utasok csatlakozhatnak már meglévő csoporthoz is! A "Fapados Extra" utazás abban különbözik a "Fapados Light" utazástól, hogy az utasok nem 1 hanem 2 napot töltenek a kiállításon. Ezáltal az utazás kibővül egy éjszaka szállással Hannoverben vagy Hannover és a kiállítás vonzáskörzetében egy 2* vagy 3*-os hotelben vagy panzióban. A szállás és a kiállítási terület között a busz viszi az utasokat.

Utazás díja: 89.990 Ft / Fő-től***

Mit tartalmaz az ár: 

- Buszos utazást Budapest-Hannover-Budapest útvonalon 
- Több napos belépőjegyet az EMO-Hannover kiállításra
- Egy éjszaka szállást Hannoverben vagy Hannover és a kiállítás vonzáskörzetében egy 2* vagy 3*-os hotelben vagy panzióban
- Buszos városnézést Hannoverben

Az ár nem tartalmaz ellátást!

Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 5.
* Tájékoztató ár, előzetes kalkuláció! Az árak a pontos igények ,a megrendeléskori aktuális szállás és repülőjegy árak illetve az EURÓ árfolyam függvényében változhatnak. Az ár nem minősűl hivatalos ajánlatnak. Minden egyes érdeklődő számára előzetes egyeztetést követően konkrét ajánlatot készítünk! ** Tájékoztató ár, előzetes kalkuláció! Az ár az utazás időpontjától, az utasok számától, a megrendeléskori aktuális üzemanyag árak, és az adott utazó egyéni igényeinek függvényében változhatnak. Az ár nem minősűl hivatalos ajánlatnak. Minden egyes érdeklődő számára előzetes egyeztetést követően konkrét ajánlatot készítünk! *** Tájékoztató ár, előzetes kalkuláció! Az ár az utazás időpontjától, az utasok számától, a megrendeléskori aktuális üzemanyag árak, az elérhető szállások árai és az adott utazó egyéni igényeinek függvényében változhatnak. Az ár nem minősűl hivatalos ajánlatnak. Minden egyes érdeklődő számára előzetes egyeztetést követően konkrét ajánlatot készítünk!

    Foglalja le helyét az utazásra MOST!

    Amennyiben nem szeretne lemaradni a kiállítás meglátogatásáról, akkor töltse ki az alábbi kapcsolat felvételi űrlapot és jelezze felénk érdeklődését.

    Az alábbi űrlap kitöltése és az érdeklődés nem jár semmiféle kötelezettség vállalással!

    Válassza ki az utazás típusát: