A világ vezető haszongépjármű kiállítása az IAA Commercial Vehicles következő 4 eseményének továbbra is Hannover ad otthont
2021-06-07
Biztonsági előírások a hannoveri kiállításokkal kapcsolatban
2021-09-21
A világ vezető haszongépjármű kiállítása az IAA Commercial Vehicles következő 4 eseményének továbbra is Hannover ad otthont
2021-06-07
Biztonsági előírások a hannoveri kiállításokkal kapcsolatban
2021-09-21

A kereskedelmi vásárok újraindulnak Hannoverben

A kereskedelmi vásárok újraindulnak Hannoverben

Az új Korona-rendelet lehetővé teszi az Alsó-Szászországban zajló vásárok és rendezvények élő lebonyolítását!

A frissen közzétett rendelettel képletesen eldörrent a startpisztoly a hannoveri vásárközpont, a látogatók és a kiállítók számára, hogy újrainduljanak a fizikailag is megrendezésre kerülő események. A „3G szabályozás” és a megfelelő biztonsági és higiéniai koncepció azonnali hatállyal lehetővé teszi a személyesen megrendezésre kerülő vásárokat és rendezvényeket.

„Az Alsó-Szászország új Korona-rendeletével elérkezett hát a régóta várt újraindítás minden típusú és méretű vásárnak és rendezvénynek Hannoverben. A biztonsági és higiéniai koncepcióval kombinálva, a Hannoveri Régió Egészségügyi Irodájával egyeztetve, a Hannoveri Kiállítási Központban vásárok és rendezvények ismét lehetségesek a vakcinázott, gyógyult és tesztelt résztvevők számára. Ennek értelmében semmi nem akadályozza már sem a Deutsche Messe saját eseményeit, sem más partner kiállítások újra megrendezhetőségét.”

-mondja Dr. Jochen Köckler, A Deutsche Messe AG igazgatótanácsának elnöke.

A kilátások kedvezőek a 2022-es új kiállítási évre és a közelgő DOMOTEX, HANNOVER MESSE és INTERSCHUTZ vásárokra is:

„Az alsó-szászországi Corona-rendelet újonnan alkalmazandó keretfeltételei szerint, újra lehetséges kisebb rendezvények és konferencia-vásárok, valamint nagyszabású események megtartása is a hannoveri kiállítási központban. 

Ezért a jövőben szinte nem létezik annak a kockázata, hogy rövid időn belül le kell mondanunk egy tervezett vásárt vagy rendezvényt a Hannoverben“

-mondja Köckler.

Jelenleg a hannoveri kiállítási területen minden óvintézkedést megteszünk a vásárok biztonságos lebonyolítása érdekében. A Deutsche Messe AG higiéniai és fertőzésvédelmi koncepciója az alábbi linken érhető el:

www.messe.de/en/your-event/moresafety4morebusiness/


Annak érdekében, hogy a látogatók, kiállítók, külföldi képviselők és szervezők a lehető legjobb információkat kaphassák, az AUMA rendszeresen frissíti a belépési követelményekről szóló oldalakat, melyet az alábbi linken érhet el: www.auma.de/en/exhibit/legal-matters/entry-requirements 

Annyi sok kényszerpihenő után, végre újra indul az élet a hannoveri vásárközpontban. A személyes találkozást nem pótolja semmi, márpedig az évekre szóló üzleti kapcsolatok személyesen köttetnek.

Mindannyian vártuk már, hogy magunk mögött hagyhassuk a vírus miatti korlátozásokat, amelyek akadályozták többek között a vásárok és kiállítások fizikai megtartását.

Reméljük, hogy ezeket a korlátozásokat, most hosszú időre elfelejthetjük, és nem kell lemondanunk a kiállításon való részvételről és személyes üzletkötésekről sem.

Találkozunk tehát Hannoverben 2022-ben, valamelyik izgalmas nemzetközi kiállításunkon.

Amennyiben kérdése van bármely kiállítással kapcsolatosan, szeretne kiállítani valamely vásáron, forduljon bizalommal a Deutsche Messe AG  magyarországi hivatalos képviseletéhez.

Wolf Erik
Magyarországi képviselet vezető
Telefon: +36 20 486 1321
E-mail: [email protected]