Parts2Clean és SurfaceTechnology GERMANY kiállítások elhalasztva!
2020-07-09
A kereskedelmi vásárok újraindulnak Hannoverben
A kereskedelmi vásárok újraindulnak Hannoverben
2021-09-13
Parts2Clean és SurfaceTechnology GERMANY kiállítások elhalasztva!
2020-07-09
A kereskedelmi vásárok újraindulnak Hannoverben
A kereskedelmi vásárok újraindulnak Hannoverben
2021-09-13

A világ vezető haszongépjármű kiállítása az IAA Commercial Vehicles következő 4 eseményének továbbra is Hannover ad otthont

Hannover, Németország. Az IAA Commercial Vehicles, az éghajlat-semleges szállítás és logisztika vezető nemzetközi kiállítása 2022. szeptember 20. és 25. között ismét megrendezésre kerül a hannoveri kiállítási központban. Az IAA haszongépjárműveket szervező Német Autóipari Szövetség (VDA) szintén meghosszabbította szerződését a Deutsche Messe AG-vel 2028-ig. Ennek eredményeként az IAA haszongépjárművek következő négy kiadása (2022, 2024, 2026, 2028) továbbra is a Hannoveri Kiállítási Központban kerül megrendezésre.

„Az autóipar átalakulása természetesen kihat a haszongépjárművekre és a személygépkocsikra is. Annak érdekében, hogy legkésőbb 2050-ig elérjük az éghajlati célokat, szükségünk van új vezetési koncepciókra a haszongépjárművek számára, új nyilvános tankolási és töltési infrastruktúrára, sőt intenzívebb digitális hálózatépítésre a logisztikában. 2022 szeptemberében az IAA Commercial Vehicles kiállításon kiemelt figyelmet kapnak az éghajlat-semleges logisztika felé vezető legfontosabb újítások és ajánlások. Ide tartoznak a haszongépjárművek, buszok, pótkocsik és karosszériák, a vasúti közlekedéssel való hálózatépítés, a hajók és repülőgépek, valamint az utolsó mérföldön a szállítási robotok is. A hannoveri Deutsche Messe AG továbbra is nagyon jó és elkötelezett partner számunkra az új koncepció érdekében „- mondta Hildegard Müller, a VDA elnöke.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy 2022-től folytatjuk a VDA-val folytatott partnerségünket és sikeres együttműködésünket az IAA Commercial Vehicles számára. Az új 5G campus hálózattal, kiállítási központunk ideális a szállítás és a logisztika minden teszt- és élő forgatókönyvéhez. Meg vagyunk győződve arról, hogy ezzel a páratlan technológiai újítással tovább tudjuk növelni az IAA kiállítók és látogatók érdeklődését a kiállítás iránt „- mondja Dr. Jochen Köckler, a Deutsche Messe AG igazgatóságának elnöke.

A korábbi kiállításoktól eltérően 2022-ben elsősorban a buszok játszanak nagyobb szerepet.

A közlekedésre, a logisztikára és az intermodalitásra összpontosítva az IAA Commercial Vehicles foglalkozik a jövő minden fontos témájával. Az infrastruktúra-szolgáltatók és a technológiai ipar mellett a korábbi kiállításoktól eltérően 2022-ben elsősorban a buszok játszanak nagyobb szerepet. A forgalom folyamatos növekedése és az utolsó mérföldre eső növekvő logisztika miatt az új koncepció magában foglalja a városi és a forgalomtervezés területeit is. Az IAA Commercial Vehicles 2022 vezető gondolata igyekszik egyesíteni a kiállítás témáit: Annak érdekében, hogy legkésőbb 2050-re elérjük a párizsi éghajlati célokat, most kell megteremteni az átfogó átalakulás feltételeit a logisztikai szektorban.

A 69. IAA Commercial Vehicle kiállítást hat napos lesz, és Hannoverben kerül megrendezésre 2022. szeptember 20. és 25. között. Szeptember 19-én egy exkluzív sajtó- és médianap várja a sajtó képviselőit, míg szeptember 20-át a kiállítás megnyitójának szentelik. A kiállítás nagy érdeklődésre számíthat, mivel a Corona-járvány miatt törölték az IAA Commercial Vehicles 2020-at.

Kiállítás weboldala: https://www.iaa.de/en/cv

Amennyiben kérdése van a kiállítással kapcsolatosan, szeretne kiállítani a vásáron, forduljon bizalommal a Deutsche Messe AG és az IAA Commercial Vehicle kiállítás magyarországi hivatalos képviseletéhez.

Wolf Erik
Magyarországi képviselet vezető
Telefon: +36 20 486 1321
E-mail: [email protected]