Megkezdődött a visszaszámlálás!… Már csak két hét a HANNOVER MESSE-ig!
2019-03-20
Nagy sikerrel zárult a 2019 Hannover Messe!
2019-04-15
Megkezdődött a visszaszámlálás!… Már csak két hét a HANNOVER MESSE-ig!
2019-03-20
Nagy sikerrel zárult a 2019 Hannover Messe!
2019-04-15

DOMOTEX USA 2019 összefoglaló videó

Domotex USA 2019 összefoglaló videó

Hatalmas sikert aratott a 2019-ben debütált DOMOTEX USA, (America’s Home for Flooring) , ami a 30 éves múltra visszatekintő hannoveri DOMOTEX kiállítás észak amerikai eseménye. Több mint 8.000 nm kiállítási területen összesen 25 országból 282 kiállító hozta el termékeit, szolgáltatásait. A kiállítók többsége (57%-a) észak amerikai, míg a maradék (43%) külföldről érkező vállalat volt!

Az évente megrendezésre kerülő DOMOTEX USA – az év eseménye az észak amerikai padlóburkoló piac számára. Az izgalmas három nap alatt, az atlantai Georgia-ban, a padlóburkoló ipar szívében – a résztvevők megismerkedhettek a legmodernebb technológiákkal, módszerekkel és anyagokkal, valamint kapcsolatba kerülhettek a legkiválóbb szakértőkkel és az iparág vezetőivel is. A kiállítóknak soha nem látott alkalma nyílt arra, hogy bemutassák termékeiket és szolgáltatásaikat a nagy amerikai padlóburkoló vállalatoknak, nagykereskedőknek, kiskereskedőknek, forgalmazóknak, tervezőknek, lakberendezőknek, építőknek és még sok más iparági szereplőnek.

Tekintse meg a 2019. február 28. és március 2. között Atlantában megrendezett első DOMOTEX USA padlókereskedelmi kiállítás és vásár összefoglaló videóját.

Legyen részese a következő DOMOTEX USA kiállításnak 2020. február 5-7 között. Mutassa be termékeit és szolgáltatásait az amerikai piac számára. Találjon új üzleti vásárlókat, viszonteladókat vagy partnereket ezen a remek eseményen. Érdeklődjön a kiállítói lehetőségekről, magyar nyelven. Amennyiben látogatóként szeretné megtekinteni az eseményt akkor javasoljuk csatlakozzon üzleti delegációnkhoz és a hivatalos magyarországi kiállítói képviselettel közösen látogassa meg az esemény.

Ha kérdése van állunk szíves rendelkezésére:

 

    Kérdése van? Szeretné ha visszahívnánk?

    Írjon nekünk az alábbi űrlapon keresztül, és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!