2023-07-05

Szakmai utazás és szállás infók EMO 2023

Az EMO-Hannover a világ vezető fémipari és gyártástechnológiai szakvására. A kiállítók és látogatók a világ több, mint 50 országából érkeznek Hannoverbe. Az eseményen a résztvevők között rengeteg új, jövedelmező üzleti kapcsolat születik. 2023 szeptember 18-án ismét megnyitja kapuit az EMO-Hannover, melyet kettő illetve négy évente rendeznek meg Hannoverben. A 2019-es évben több, mint 2.200 német és nemzetközi kiállító mutatta be termékeit, szolgáltatásait és innovációit.
2023-06-01

EMO-Hannover World Tour 2023 sajtótájékoztató – Budapest

2023. május 23-án, 10 órakor kerül megrendezésre a világelső fémipari kiállítás, az EMO-Hannover immáron második, hazai sajtótájékoztatója Budapesten, az Aria Hotelben. Az EMO World Tour 2023 a világ vezető gyártástechnológiai szakvásárát hozza el az Ön hazájába. A turné 2023. május 23-án Budapesten is megáll, és ezúton szeretnénk meghívni Önt is, hogy részt vegyen ezen az egyedülálló eseményen.
2022-06-29

IAA 2022 Transportation Press Workshop

Az idei évben szeptember 20-25 között megrendezésre kerülő IAA Transportation 2022 haszongépjármű kiállítás és konferencia nemzetközi sajtó eseménye, vágatlanul, angol nyelven megtekinthető ezen a linken. A videót azoknak érdemes részben vagy egészben megtekinteni, akik érdekeltek a haszongépjármű iparban. Van olyan exportképes termékük, vagy szolgáltatásuk, amelyek az elektromos, a hibrid vagy a hagyományos meghajtású kis és nagy haszongépjárművek, személyszállító buszok, logisztikai cégek számára érdekes lehet. Legyen szó járműalkatrészről, felszerelési termékről, kiegészítőről, szoftveres megoldásról, töltőberendezésről, szervizzel kapcsolatos termékről, vagy akár a szállítmányozással, logisztikával kapcsolatos termékről szolgáltatásról.
2022-06-16

Sikeres kiállítást zártak a Hannover Messe magyar kiállítói

Két év kényszerszünet után, idén május 30 és június 2 között rendezték meg újra, a világ legnagyobb ipari, ipar technológiai kiállítását a Hannover Messe-t. A 2022-es kiállításon, minden eddiginél több magyar kiállító vett részt, köszönhetően többek között a HEPA által létrehozott Magyarország standnak is. Összesen 16 hazai cég utazott ki Hannoverbe új üzleti lehetőségeket keresve.
2022-01-24

A TWENTY2X nem kerül megrendezésre

A TWENTY2X az eredeti terveknek megfelelően 2022 márciusában nem kerül megrendezésre. A jelenlegi pandémiás helyzet és az egyéb rendezvények ütemezési sűrűsége megakadályozza, hogy a TWENTY2X a megfelelő módon kerüljön megrendezésre, oly módon, hogy lehetővé tegye a tervezést a kiállítók és a résztvevők számára
2021-09-13

A kereskedelmi vásárok újraindulnak Hannoverben

Az Alsó-Szászország új Korona-rendeletével elérkezett hát a régóta várt újraindítás minden típusú és méretű vásárnak és rendezvénynek Hannoverben. A biztonsági és higiéniai koncepcióval kombinálva, a Hannoveri Régió Egészségügyi Irodájával egyeztetve, a Hannoveri Kiállítási Központban vásárok és rendezvények ismét lehetségesek a vakcinázott, gyógyult és tesztelt résztvevők számára. Ennek értelmében semmi nem akadályozza már sem a Deutsche Messe saját eseményeit, sem más partner kiállítások újra megrendezhetőségét.
2021-06-07

A világ vezető haszongépjármű kiállítása az IAA Commercial Vehicles következő 4 eseményének továbbra is Hannover ad otthont

Hannover, Németország. Az IAA Commercial Vehicles, az éghajlat-semleges szállítás és logisztika vezető nemzetközi kiállítása 2022. szeptember 20. és 25. között ismét megrendezésre kerül a hannoveri kiállítási központban. Az IAA haszongépjárműveket szervező Német Autóipari Szövetség (VDA) szintén meghosszabbította szerződését a Deutsche Messe AG-vel 2028-ig. Ennek eredményeként az IAA haszongépjárművek következő négy kiadása (2022, 2024, 2026, 2028) továbbra is a Hannoveri Kiállítási Központban kerül megrendezésre.
2020-07-09

Parts2Clean és SurfaceTechnology GERMANY kiállítások elhalasztva!

Intenzív megbeszélések és megfontolások után a szervezők úgy döntöttek, hogy a SurfaceTechnology GERMANY és a parts2clean vásárok, amelyeket októberben terveztek megtartani Stuttgartban, ebben az évben nem kerülnek megrendezésre. Mindkét esemény visszatér a korábbi ütemezés szerinti ismétlődő időpontra. Az elhalasztás remek lehetőséget jelenthet a hazai cégek számára, hogy felkészülhessenek és sikeres kiállítói lehessenek az elhalasztott vásároknak az új időpontban.
2020-01-23

Nemzetközi kiállításon kiállítani, ingyen!?

Sokszor fordulnak tehát hozzánk azzal a kérdéssel, hogy tudunk-e róla, hogy lesz-e valamilyen állami / nemzeti / közösségi pavilon valamelyik általunk képviselt nemzetközi kiállításunkon. Mert ha igen akkor nagyon szívesen jelentkeznének kiállítónak. De csak ha ingyen van! Nekik sajnos nincs pénzük ilyen drága kiállításokra. Miért fizetnének érte, ha megkaphatják ingyen is?