DOMOTEX 2019

A padlóburkoló anyagok elsőszámú nemzetközi szakvására

HelyszínHannover Messe, Hall 27
Időpont2019. január 11-14.
További információk facebook oldalunkonDomotex 2018
Hivatalos weboldaldomotex.de ( EN / DE )

A padlóburkoló anyagok elsőszámú nemzetközi szakvására, a DOMOTEX várja az ágazat képviselőit, meghatározó, üzleti döntéshozóit Hannoverbe. A vásár alkalmából a kis- és nagykereskedők, tervezők, belsőépítészek, lakberendezők, kézművesek egy aktuális, átfogó piaci áttekintést kapnak. 59 országot képviselő 1 409 kiállító, 100 országból érkező 45 000 látogató; hangsúlyos nemzetköziség (kiállítóknál 86 %, látogatóknál 61 % külföldi); magas kvalitású szakközönség, meghatározó trendbarométer; globális piactér; a piacvezető cégek jelenléte; a nemzetközileg felhalmozott szaktudás és tapasztalat cseréjének fóruma; optimális időpont az üzletkötések számára.

A szakvásár mottójához hűen, Hannoverben a teljes áruválaszték valamennyi termékcsoportja és irányzata jelen van. Megismerhetők úgy a legújabb, kézzel és géppel szövött szőnyegek, textilek, elasztikus padlóburkolók, parketták, laminátok, mint a hozzájuk tartozó lerakási, tisztítási, ápolási, felhasználási technikák, gépek és szerszámok is.

A tervezett kísérőprogramok sorában számos olyan izgalmas előadás, árubemutató található, melyek megismertetnek az egészséges környezetben zajló, biztonságos munkavégzés praktikáival, a kézműipar mindennapi kihívásaira ajánlott, modern megoldásokkal.

 

Fedezzen fel velünk egy új világot

A DOMOTEX kiállítása folyamatosan fejlődik, mi pedig időről időre nagyobb erőfeszítéseket teszünk, hogy az eseményt minél vonzóbbá tegyük a kiállítók és a látogatók számára a kiállítási elrendezés optimalizálásával, éves témák bevezetésével, és a trendek és kreatív inspiráció nagyobb hangsúlyozásával.

Meghívjuk Önt, hogy segítsen nekünk a DOMOTEX 2019 kialakításában!

Olyan vásári szolgáltatások széles skáláját kínáljuk fel Önnek, amelyek lehetőséget nyújtanak szakmán belüli információcserére, valamint új prezentációs formátumok kialakítására. Ezek újabb fontos célcsoportokat, és hozzáadott értéket biztosítanak minden szakember számára a kereskedelemben, építészetben és belsőépítészetben.

A jövőben a DOMOTEX - a világ vezető padlóburkoló szakvására – az újításoknak, és a cégek együttműködésének köszönhetően még hatékonyabb módon irányozza majd elő a trendeket, és nyújt inspirációs forrást az abban érdekeltek számára.
Mint ideális kereskedelmi központ, kiváló feltételeket biztosít majd kitűnő üzleti kapcsolatok kialakításához is.

Csatlakozzon hozzánk! Már várjuk Önnel a közös munkát!

DOMOTEX 2019

Vezérgondolattal az új lehetőségek felé

2019-ban a DOMOTEX első alkalommal összpontosít majd egy egységes témára, amely az esemény előtti kommunikációban és a helyszínen is megjelenik. A tematikát úgy alkották meg, hogy az a padlózást még vonzóbbá tegye a nagyérdemű számára – a UNIQUE YOUNIVERSE idei kulcstémája új és izgalmas lehetőségeket nyit meg mindenki számára. A kiállítók szakmai bemutatót vállalhatnak a vásáron, a prezentációjukat pedig arra használhatják fel, hogy kiemeljék egyedi termékeiket, szolgáltatásaikat. A kulcstémába kapaszkodva sokkal egyszerűbb dolguk lesz, hiszen a tematika már adott, nekik csak élvezniük kell az új szisztéma előnyeit.
Az UNIQUE YOUNIVERSE egy jelentős kezdeményezés a a termékek és szolgáltatások individualizálása felé. Más szóval, a testreszabás válik fő szempontunkká, válaszul az egyéni igényekre és kívánságokra. A jövőben – terveink szerint - az ügyfelek nagyobb részt vállalhatnak az új termékek fejlesztésében, kialakításában. Az új, innovatív technológia megkönnyíti a személyes vevői élményt. A padlóburkoló szektorra vonatkozó alapvető tendencia következményeit a DOMOTEX 2019-ban fogják feltárni - példákkal, előadásokkal és megbeszélésekkel.

Új kiállítási elrendezés és bemutatóterem szerkezetátalakítás

A DOMOTEX 2019 új kiállítási elrendezést és optimalizált csarnok-átalakítást kínál a változó piactér igényeihez igazodva. A termékszegmensek dedikált megjelenítési területeken kerülnek forgalomba, ezáltal segítve a látogatók tájékozódását – ezen felül jobb piaci áttekintést tesz lehetővé. Az új terem elrendezése megkönnyíti a kiállítók kívánságainak kielégítését. Az új elrendezésnek köszönhetően a kiállítók könnyebben mutathatják majd be termékeik előnyeit. A jövőben a 9-es csarnok központi szerepet fog játszani a márka- és életmód-orientált vállalatoknak, minden olyan termékkategóriában, amelyek különösen az építészek, a tervezők és a trendmotívált célcsoportok számára vonzóak. A termékajánlatokkal és a gyűjteményekkel foglalkozó kiállítók ebben a szegmensben azt tapasztalhatják majd, hogy a 9. csarnok további értékes lehetőségeket kínál a vásárlás eléréséhez.

Nézze meg angol nyelvű tájékoztatónkat ! 

Ideális paraméterek a legújabb trendekhez

A DOMOTEX 2019-ben való részvétel egyértelmű előnyökkel jár a versenytársaival szemben. Az új üzleti év elején bemutathatja termékeit és innovációit az ügyfelei számára, inspiráló és eredeti platformon. Ha Önt érdekli az effektív hálózatépítés és az ígéretes új üzleti kapcsolatok létrehozása, akkor a DOMOTEX 2018 dátumát mindenképpen rögzítse határidőnaplójában.

EGYÉRTELMŰ ELŐNYÖK

Találkozóhely a trendet teremtők és a legfontosabb döntéshozók számára

A trendek és az életmód világos és erős középpontba helyezése a DOMOTEX 2018-ban a kiállító számára fontosabb lesz, mint valaha. Jöjjenek és vegyék ki a részüket a hozzáadott értékből és új lehetőségekből.
A DOMOTEX továbbfejlesztése érdekében a szervezők arra koncentrálnak, hogy a padlóburkoló szektor, a tervezés, a művészet, a technológia és a tudomány területei közötti szoros kapcsolatokat kellőképpen kiemeljék. Ez a stratégia érdekes környezetet teremt az Ön ügyfelei számára, érzelmi előnyöket hozhat létre, és emlékezetesebbé teheti a vásárlátogatást.

Egy hely az ötleteknek, platform az üzlethez

A DOMOTEX tökéletes környezetet biztosít a gyártók, az építészek és a tervezők bevonásával folytatott párbeszédhez, valamint a különleges megjelenítések trendjének kiemeléséhez. Ez a megközelítés segíteni fog Önnek abban, hogy egy nagyobb célcsoportot, valamint trendet teremtő és véleményformáló személyeket érjen el.

2018-ban a 8-as és a 9-es csarnok új vonzerőt jelent majd a kreatív ötletek, új trendek, termékbemutatók és installációk iránt érdeklődő látogatók számára - mind a márka- és életmód-orientált vállalatok, mind a Framing Trends területén. Röviden, a két kiállítási csarnok lesz a tájékozódás és egy központi csomópont a látogatók számára. Ez viszont biztosítja az egyedülálló szakmai tapasztalatot minden résztvevő számára.

MILYEN ELŐNYÖKHÖZ JUTHAT KIÁLLÍTÓKÉNT?

  • A „UNIQUE YOUNIVERSE“ tematikája új látogató célcsoportokat vonz az Ön standjához, és lehetővé teszi Ön számára, hogy ezt a témát integrálja a kommunikációs tevékenységekbe és a termékbemutatókba.
  • A „Keretezési trendek“ a 9-es csarnokot mágnessé alakítják át a DOMOTEX látogatói számára, és egyedülálló platformot biztosítanak a termékek telepítéséhez.
  • Az életmód és a trendek erőteljesebb hangsúlyozása érzelmi előnyöket és új vásárlási élményt nyújt a látogatók számára.
  • A tökéletes hely a versenyelőny megszerzéséhez, a hálózat fejlesztéséhez és fontos, új kapcsolatok létrehozásához.
  • Ez lesz a legfontosabb esemény a szönyeg- és parkettakereskedelem számára, és újabb üzleteket generál.
  • A legfontosabb döntéshozók fognak érdeklődni termékportfóliójától, és ők értékelik az esemény teljes körű piaci áttekintését az új üzleti év kezdetén.

AZ ÖN ÚTJA A DOMOTEX FELÉ

Kiállítóinkat elejétől a végéig támogatjuk. Akármilyen konstrukicó igénybevételét tervezi is, mi segítünk Önnek a vásár előtt és alatt. Emellett professzionális hirdetési és szponzorációs csomagokat is kínálunk, amelyek megkönnyítik a célok megvalósítását és a célcsoportok hatékony elérését. Az Ön által fizetett marketingdíj különböző szolgáltatások igénybevételét biztosítják, pl. E-Jegyek és online céges bemutatók stb.

Annak érdekében, hogy minimálisra csükkententsük az előkészületeket és a szervezést, teljeskörű szolgáltatást kínálunk, amely magában foglalja a kiválasztott stand kibérlését és összeszerelését, alapszolgáltatásokat, valamint marketinges szolgáltatásokat és cateringet kínálunk. Vessen egy pillantást csomagjainkra, és válasszon az Alap, a Komfort és a Premium csomagok közül, az Ön igényeinek megfelelően! Tanácsért bármikor forduljon hozzánk bizalommal!

A 2019-es DOMOTEX kiállításig még hátra van ...

00

Nap


00

Óra


00

Perc


00

másodperc