Cebit 2018 kedvezményes jegyvásárlás
Kedvezményes árú jegyek a #CEBIT 2018-ra
2018-05-28
CEBIT kiállítás hannover
Véget ért a teljesen megújult CEBIT 2018
2018-06-25
Cebit 2018 kedvezményes jegyvásárlás
Kedvezményes árú jegyek a #CEBIT 2018-ra
2018-05-28
CEBIT kiállítás hannover
Véget ért a teljesen megújult CEBIT 2018
2018-06-25

Moszkvában is lesz CEBIT

CEBIT RUSSIA

A CEBIT Hannover ideje alatt kötött együttműködési megállapodást Svetlana Fedoseeva, a Deutsche Messe RUS vezérigazgatója, és Konstantin Lyakhov, a Skolkovo Technopark pénzügyi igazgatója. A megállapodás értelmében 2019. június 25-27. között rendezik meg a CEBIT RUSSIA-t Moszkvában, Európa legnagyobb technológiai parkjában, a Skolkovoban.

CEBIT RussiaA CEBIT RUSSIA kiállítási programja a CEBIT Hannover tematikáját követi: IoT, mesterséges intelligencia, blockchain, mobile solutions, future mobility, start up-ok, security, drónok.

A nemzetközi IT-vállalatok nagy érdeklődést mutatnak az orosz piac iránt, ami a CEBIT RUSSIA-t különösen vonzóvá teszi a feltörekvő IT start up-ok számára.

A Deutsche Messe RUS-ról

A Deutsche Messe RUS 2011-ben Moszkvában jött létre. A németországi kiállításszervező vállalat, a Deutsche Messe AG leányvállalata B2B kiállításokat és konferenciákat szervez.  

A Skolkovo Alapítványról

A Skolkovo Alapítvány egy nonprofit szervezet, amelyet 2010 szeptemberében, az orosz elnök kezdeményezésére hoztak létre. Célja az orosz erőforrások mind hatékonyabb mozgósítása a modern alkalmazott kutatás öt fő fejlesztési területén: az energiahatékonyság, az űrtechnológia, a biomedicina, az atom- és számítástechnika területén. 

Deutsche Messe AG-ról

A Deutsche Messe AG évente több, mint 130 kiállítást szervez Németországban, és a világ számos pontján. A vállalat az öt legnagyobb németországi kiállításszervező egyikének számít.

Portfóliója magába foglalja a vezető nemzetközi vásárokat, mint például a CEBIT (innováció és digitalizáció), a CeMAT (intralogisztika és ellátási lánc menedzsment), a didacta (oktatás), a DOMOTEX (szőnyegek és padlóburkolatok), a HANNOVER MESSE (ipari technológiák), az INTERSCHUTZ (tűz- és polgári védelem, mentés és biztonság), a LABVOLUTION (laboratórium-technológia), és a LIGNA (famegmunkáló és erdészeti technológia). Ezen kívül a kiállítási központ helyet ad a vendégrendezvényeknek is: ilyen az AGRITECHNICA, az EuroTier, az EMO, az EuroBLECH, és az IAA.