CeMAT 2018 – az üzemen belüli logisztika legnagyobb európai kiállítása
2018-05-05
CEBIT RUSSIA
Moszkvában is lesz CEBIT
2018-06-12
CeMAT 2018 – az üzemen belüli logisztika legnagyobb európai kiállítása
2018-05-05
CEBIT RUSSIA
Moszkvában is lesz CEBIT
2018-06-12

Kedvezményes árú jegyek a #CEBIT 2018-ra

Cebit 2018 kedvezményes jegyvásárlás

Már csak néhány nap van a CEBIT-ig!

Gyere el most 50%-os áron!

Ha szeretnél személyesen is részt venni látogatóként a 2018-as CEBIT kiállításon, akkor remek hírünk van! A segítségünkkel 50% kedvezménnyel vásárolhatod / vásárolhatjátok meg a belépőtöket a kiállításra. A kedvezmény igénybevételéhez írj egy üzenetet az oldal alján lévő kapcsolati űrlap segítségével. Ezt követően elküldjük neked a speciális, 50% kedvezményre jogosító promóciós kódot, amit felhasználhatsz az online jegyvásárláskor.

 

 

Jövőre kiállítanál a CEBIT-en?

Akkor gyere el idén látogatóként INGYEN!

Amennyiben úgy látod, hogy a Te céged számára is van üzleti potenciál a 2019-es CEBIT-ben, és ezért szeretnél jövőre kiállítóként részt venni az eseményen, akkor javasoljuk, hogy gyere el idén és nézz körbe!  Tapasztald meg saját szemeddel, miért mondjuk, hogy  „elképzelhetetlen méretű üzleti potenciál van a CEBIT-ben a hazai IT cégek számára”.  Legyél idén a vendégünk a kiállításon! Vedd fel velünk a kapcsolatot, írj egy üzenetet az oldal alján lévő kapcsolati űrlap segítségével. Egy rövid regisztrációt követően elküldjük neked a kívánt mennyiségű ingyenes belépésre jogosító, egyenként 200 EUR értékű jegyet. A kiállításon személyesen is várunk, és segítünk minden felmerülő kérdésedben, továbbá örömünkre szolgál, ha megmutathatjuk neked az idei 400 nm-es Magyarország Pavilont, ahol 20+ hazai cég mutatkozik be egységes arculattal a nemzetközi piacon. Gyere el, és kérdezd meg a magyar kiállítókat a saját tapasztalataikról!

 

 

    Szeretnél kedvezményes áron jegyet vásárolni a CEBIT-re? Ha pedig jövőre kiállítóként szeretnél megjelennni a CEBIT-en, akkor gyere el idén INGYEN!

    Kérlek írd meg nekünk, hogy a kedvezményes jegy vásárlás vagy az ingyenes részvétel iránt érdeklődsz. Add meg kérlek, hogy hány jegyet szeretnél. A kedvezményes jegyvásárlásnak nincsenek további feltételei. A kiállítói ingyen jegyek esetében előzetes (kötelezettségmentes) regisztráció szükséges.